foto

Natalija Antonova

  • nar. 12.3.1974 (45 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Rajskij ugolok
Tam, gdě jesť sčastě dlja meňa (TV film)
2012 Ljubiť nelzja zabyť (TV film)
2008 Sjurpriz
2000 Kamenskaja 1: Smerť i němnogo ljubvi (TV film)

TV seriály

2018 Pristavy (TV seriál)
2017 Dobežať do sebja (TV seriál)
Operacija Muchabbat (TV seriál)
Oskolki (TV seriál)
2016 Saša dobryj, Saša zloj (TV seriál)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
Svodnyje sjostry (TV seriál)
2015 Metod Frejda (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
2014 Silněje suďby (TV seriál)
Vsjo snačala (TV seriál)
2013 Ně ženskoje dělo (TV seriál)
2012 Mama-detektiv (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2010 Těrminal (TV seriál)
Vozmezdije (TV seriál)
2004 Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Čert iz tabakerki (S01E01)
2002 Ljubov imperatora (TV seriál)
2000 Kamenskaja 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace