foto

Natalija Antonova

  • nar. 12.3.1974 (46 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Rajskij ugolok
Tam, gdě jesť sčastě dlja meňa (TV film)
2012 Ljubiť nelzja zabyť (TV film)
2008 Sjurpriz

TV seriály

2020 Novaja žizň (TV seriál)
2018 Pristavy (TV seriál)
V čužom kraju (TV seriál)
2017 Dobežať do sebja (TV seriál)
Operacija Muchabbat (TV seriál)
Oskolki (TV seriál)
Sezon ljubvi (TV seriál)
2016 Saša dobryj, Saša zloj (TV seriál)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
Svodnyje sjostry (TV seriál)
2015 Metod Frejda (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
2014 Silněje suďby (TV seriál)
Vsjo snačala (TV seriál)
2013 Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Ně ženskoje dělo (TV seriál)
2012 Metod Frejda (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2010 Těrminal (TV seriál)
Vozmezdije (TV seriál)
2008 Fotograf (TV seriál)
Kain i Avel (E03)
2004 Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Čert iz tabakerki (S01E01)
2002 Ljubov imperatora (TV seriál)
2000 Kamenskaja (TV seriál)
Smerť i němnogo ljubvi (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky