foto

Grigorij Kalinin

  • nar. 7.11.1983 (36 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Miliarda
2015 Doroga na Berlin
2013 Ženskij děň
2012 Poka noč ně razlučit
2011 Vljubljonnyje v Kijev
2010 Tuman (TV film)
2008 Vybor mojej mamočki (TV film)
Zakrytyje prostranstva
2007 Repetitor
2005 Pod palbou
2004 Bez rozkazu
Dněvnoj predstavitěl

TV seriály

2019 Mylodrama (TV seriál)
2017 Love is (TV seriál)
2016 Lučik (TV seriál)
Ostrov (TV seriál)
Puškin (TV seriál)
2015 Moskovskaja borzaja (TV seriál)
2014 Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Irlandskij pab (S02E18)
Otšelnik (S02E12)
Mečta dětstva (S02E10)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Najti princa (E19)
2013 Byvšaja žena (TV seriál)
Dělo česti (TV seriál)
Karina krasnaja (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
Sobačja rabota (TV seriál)
2010 Amanda O (TV seriál)
Nanoljubov (TV seriál)
2007 Putějcy (TV seriál)
Silno pjuščaja kompanija (S01E09)

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Mama

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky