foto

Oksana Mysina

  • nar. 15.3.1961 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Poklonnica
2007 Uroki obolščenija
2006 Andersen. Žizň bez ljubvi
2003 Ruské impérium: Začátek 3.
Těatralnyj roman (TV film)
1995 Pesa dlja passažira
1994 Silhouette in the Window Across the Street, A
1992 Meňaly
Noha
1991 1000 dollarov v odnu storonu
1988 Miss millionerša
1987 Vremja letať

TV seriály

2018 Bonus (TV seriál)
2016 Čelnočnicy (TV seriál)
2014 Taťjanina noč (TV seriál)
Čudotvorec (TV seriál)
2013 Dva otca i dva syna (TV seriál)
2005 Zvězda epochi (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
2001 Semejnyje tajny (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Dom, gdě isčezajut mužja (S01E10)
Čert lysyj (S01E07)
2000 Kamenskaja (TV seriál)
Čužaja maska (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky