foto

Anatolij Jaščenko

  • nar. 1958
    Černihiv, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vynohrad (TV film)
2011 Arifmetika podlosti (TV film)
Oduvančik (TV film)
2007 Uroki obolščenija
2004 Miluji jen tebe

TV seriály

2019 Referent (TV seriál)
Taynaya lyubov (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
Čuže žytťa (TV seriál)
2016 Zabuď i vspomni (TV seriál)
Ženščina jego mečty (TV seriál)
2015 Žrebij suďby (TV seriál)
2014 Pereletnyje pticy (TV seriál)
Prestuplenie v fokuse (TV seriál)
Vsjo verňotsja (TV seriál)
2013 Ja rjadom (TV seriál)
Šef policii (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Obučaju igre na gitare (TV seriál)
2011 Svaty 5 (TV seriál)
2010 Trava pod sněgom (TV seriál)
2009 1941 (TV seriál)
Čudo (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Ivan Poduškin. Džentlmen syska 2 (TV seriál)
2005 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Těň otca Gamleta (S02E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky