foto

Irina Mak

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ljubiť i veriť (TV film)
2014 Motylki (TV film)
2012 Poslednjaja rol Rity (TV film)
2011 Arifmetika podlosti (TV film)
Oduvančik (TV film)
2009 Žizň na dvoich
2007 Uroki obolščenija

TV seriály

2018 Otkrytoje okno (TV seriál)
2016 Ljubimaja učitělnica (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
2014 Poslednij janyčar (TV seriál)
Vsjo verňotsja (TV seriál)
2013 Dvojnaja žizň (TV seriál)
Motylki (TV seriál)
Ptica v kletke (TV seriál)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
2010 Černé ovce (TV seriál)
2009 Vozvraščenije Muchtara 5 (TV seriál)
2008 Otrjad (TV seriál)
2006 Vozvraščenije Muchtara 3 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace