foto

John Robins

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1985 Žhavé prázdniny
1974 Man About the House
To nejlepší z Bennyho Hilla
1973 Love Thy Neighbour
1972 Nearest and Dearest
That's Your Funeral
1971 Laughing Stock of Television, The (TV film)
1970 Eddie in August (TV film)
1968 Frankie Howerd Meets the Bee Gees (TV film)

TV seriály

1988 The Munsters Today (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
No Soap, Radio (TV seriál)
1977 Fish (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1973 Great Mysteries (TV seriál)
1970 From a Bird's Eye View (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Show Bennyho Hilla (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1966 ABC Stage 67 (TV seriál)
1964 R3 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)

TV pořady

1971 Marty Feldman Comedy Machine, The (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Žhavé prázdniny
1980 Death Ship

TV seriály

1963 The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1972 That's Your Funeral

TV seriály

1973 Shabby Tiger (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1960 Bootsie and Snudge (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace