foto

Jelena Zacharova

  • nar. 2.11.1975 (43 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Loučit se nebudeme
Posledněje ispytanije
2017 Ja ljubiť těbja budu, možno?
Kak vernuť muža za tridtsať dněj (TV film)
Každomu svojo (TV film)
2015 Baboňki
2008 Ja znaju, kak stať sčastlivym (TV film)
2007 Lastochki prileteli
Udačnyj obmen (TV film)
2006 Únik z kruhu
2005 Saga drevnich bulgar: Skazanije Olgi Svjatoj
2004 Slova i muzyka
2002 Spartak i Kalašnikov
2001 Jady, ili Vsemirnaja istorija otravlenij
1999 Mu-Mu
Ostanovka
1997 Staryje pěsni o glavnom 2 (TV film)
1996 Novogodňaja istorija

TV seriály

2019 Kassirši (TV seriál)
2017 Domochozjain (TV seriál)
2016 Ot pervogo do posledněgo slova (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
Ženščina s lilijami (TV seriál)
2015 Džuna (TV seriál)
Lednikov (TV seriál)
2014 Soblazn (TV seriál)
Tam, kdě ty (TV seriál)
Verju ně verju (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Prizraki prošlogo. 2 časť (E26)
Prizraki prošlogo. 1 časť (E25)
2013 Kto-to terjajet, kto-to nachodit (TV seriál)
Ljubov na million (TV seriál)
Ljubov něždannaja nagrjanět (TV seriál)
2012 Berega (TV seriál)
Mama-detektiv (TV seriál)
2011 Bežať (TV seriál)
2010 Serafima prekrasnaja (TV seriál)
2009 Osennije cvety (TV seriál)
Princessa i niščenka (TV seriál)
2007 Kadětstvo 2 (TV seriál)
Kadětstvo 3 (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Kleveta (S01E03)
2006 Kadětstvo (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 Tajnaja straža (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla 1 (TV seriál)
2002 Mediki (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)
Pjatyj ugol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace