foto

Ljubov Zajceva

  • nar. 16.5.1982 (37 let)
    Jaroslavská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Dieci inverni
2008 Ja znaju, kak stať sčastlivym (TV film)
2007 Udačnyj obmen (TV film)
2006 Únik z kruhu
Četyre taksista i sobaka 2
Živoj
2004 Countdown
Četyre taksista i sobaka

TV seriály

2018 Doktor Kotov (TV seriál)
2017 Lesnik (TV seriál)
Mordoboj (S04E02)
2016 Suďba naprokat (TV seriál)
2015 Pensilvanija (TV seriál)
2012 Vsegda govori "vsegda" 9 (TV seriál)
2011 Čas Volkova 5 (TV seriál)
2010 Čas Volkova 4 (TV seriál)
2009 Čas Volkova 3 (TV seriál)
2008 Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
2006 Klub (TV seriál)
Žoldáci: Válka v Afghánistánu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace