foto

Ljubov Zajceva

  • nar. 16.5.1982 (37 let)
    Jaroslavská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Herecká filmografie

Filmy

2009 Dieci inverni
2008 Ja znaju, kak stať sčastlivym (TV film)
2007 Udačnyj obmen (TV film)
2006 Četyre taksista i sobaka 2
Únik z kruhu
Živoj
2004 Countdown
Četyre taksista i sobaka

TV seriály

2018 Doktor Kotov (TV seriál)
2016 Suďba naprokat (TV seriál)
2015 Pensilvanija (TV seriál)

Galerie (7)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace