foto

Dmitrij Sorokin

  • nar. 1.12.1970 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Děvuška s glazami cveta něba (TV film)
Nikomu ně govori (TV film)
2013 Ty zaplatiš za vsjo (TV film)
2012 Roza proščalnych vetrov (TV film)
Sem Ja (TV film)
Udača naprokat (TV film)
2010 Vremja sčasťa 2 (TV film)
2008 Vremja sčasťa (TV film)

TV seriály

2019 Lovuška dlja korolevy (TV seriál)
Ni šagu nazad! (TV seriál)
2018 Tam, gdě nas nět (TV seriál)
2016 Istina v vině 2 (TV seriál)
Ot pečali do radosti (TV seriál)
Sljozy na poduške (TV seriál)
Ženščina bez chuvstva jumora (TV seriál)
2015 Istina v vině (TV seriál)
2013 Ně otpuskaj meňa (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Sem Ja (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nikomu ně govori (TV film)
2004 K vam prišjol angel...

TV seriály

2016 Istina v vině 2 (TV seriál)
Ot pečali do radosti (TV seriál)
Sljozy na poduške (TV seriál)
2013 Ně otpuskaj meňa (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Lovuška dlja korolevy (TV seriál)
2018 Tam, gdě nas nět (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky