foto

Deborah Rose

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Krchov
1990 Lyžařská hlídka
1989 Oddíl z Beverly Hills
1985 American Drive-In
1975 Fugitive Lovers

TV seriály

1991 Columbo (TV seriál)
Columbo a vražda rockové hvězdy (S10E03)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Tátovo zaměstnání (S01E03)
1987 The Golden Girls (TV seriál)
The Housekeeper (S03E04)
1986 Starman (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace