foto

Vjačeslav Krasakov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Dikaja Liga
2012 Roza proščalnych vetrov (TV film)
Sem Ja (TV film)
Udača naprokat (TV film)
2010 Vremja sčasťa 2 (TV film)
2008 Vremja sčasťa (TV film)

TV seriály

2016 Ženščina bez chuvstva jumora (TV seriál)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)

Dokumentární

2016 Malí lidé, velké stromy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace