foto

Brid Brennan

  • nar. 1955
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Stalker
2016 Božská Florence
The Truth Commissioner (TV film)
2015 Breathe
Brooklyn
2012 Shadow Dancer
2009 Labutí píseň: Příběh Occiho Byrna
Pán času: Konec času - 2. část (TV film)
2008 Trial & Retribution: Kill the King (TV film)
2002 Sunday (TV film)
1999 Feliciina cesta
Páté přes deváté
1998 Tanec na konci léta
1996 Saint-Ex
Trojan Eddie
1994 Guinevere (TV film)
Words Upon the Window Pane
1993 Hedda Gabler (TV film)
1992 Ghostwatch (TV film)
1989 'Itch (TV film)
She's Been Away (TV film)
1987 Hidden City
1985 Four Days in July (TV film)
1984 Anne Devlin
Coming to Terms for Billy, A (TV film)
1983 Maeve
Matter of Choice for Billy, A (TV film)
1982 Ballroom of Romance, The
1981 Excalibur

TV seriály

2016 The Nightmare Worlds of H.G. Wells (TV seriál)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
2014 Quirke (TV seriál)
Christine Falls (E01)
2012 Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
A Perfect Specimen of Womanhood (S02E03)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2002 Any Time Now (TV seriál)
1992 Tell Tale Hearts (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky