foto

Jurij Vaxman

  • nar. 17.6.1961 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Phantoms of the Sea
2018 Vlašský oříšek
2016 Nočnyje straži
Tak postupajet ženščina (TV film)
2013 Sokrovišča ozera Kaban
2012 Udača naprokat (TV film)
2010 Velkokníže Jaroslav
2008 Tajemný ostrov
2006 Aziris nuna
2004 Russkoje
2002 Bašmačnik
Oligarch
2001 Musorščik
1990 Tělo

TV seriály

2019 Rostov (TV seriál)
Živaja mina (TV seriál)
2017 Plochaja doč (TV seriál)
2016 Gorod (TV seriál)
Šelest (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
2015 Dvojnaja splošnaja (TV seriál)
Nika (TV seriál)
Pansionat "Skazka", ili Čuděsa vključeny (TV seriál)
Perekrjostki suďby (TV seriál)
Točki opory (TV seriál)
Ukradennaja svaďba (TV seriál)
2014 Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Meteorit (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Labirint pamjati (S07E30)
2013 Děpartament (TV seriál)
Falšivaja nota (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
2011 Ochraňajemyje lica (TV seriál)
Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
Čjornyje volki (TV seriál)
2010 Litějnyj (TV seriál)
Zolotoje Dělo (S04E27)
2009 Kotovskij (TV seriál)
2006 Molodoj volkodav (TV seriál)
2004 Bojec (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Nědětskije igry (S01E02)
2001 Syščiki (TV seriál)
Čert lysyj (S01E07)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Nol (TV film)
Puť na ostrov katoržnych
2014 Praděd

TV seriály

2019 Rostov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky