foto

Thomas Francis Murphy

  • nar. 1953
    Dayton, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Cut Throat City
News of the World
2019 Darlin
Faith
Gothic Harvest
The Demonologist
2018 The Domestics
Znenadání
2017 Mississippi Murder
Stejně tak jiný jako já
2016 Abattoir
Boj za svobodu
Camera Store
Nic než pravda
Otče, zemři
Race to Redemption
The Follower
Vražedné jezero
2015 Demonic
Focus
Hazardní hráči
Nesmrtelný
Probuzená posedlost
Sisters of the Plague
Sweet Kandy
Terminator Genisys
2014 13 Sins
Naboso
Smrtící hadohlavci (TV film)
Starve
Wicked Blood
2013 12 let v řetězech
Cesta krokodýlů
Duch žraloka (TV film)
My Brother Jack
2012 Grázlové z vidlákova
Leprechaun's Revenge (TV film)
2008 Paper Covers Rock
Tvrdé palice

TV seriály

2019 Bull (TV seriál)
The Good One (S03E20)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
A House Divided (S05E19)
2018 Živí mrtví (TV seriál)
Pocit viny (S08E10)
2017 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Outsiders (TV seriál)
Loyal to the Bone (S02E09)
Živí mrtví (TV seriál)
Jak to musí být (S08E08)
Čas pro potom (S08E07)
Král, Vdova a Rick (S08E06)
další epizody (6)
2015 The Parallax Theory (TV seriál)
Zoo (TV seriál)
Hora naděje (S01E13)
Salem (TV seriál)
The Wine Dark Sea (S02E05)
From Within (S02E03)
Blood Kiss (S02E02)
další epizody (4)
2014 Salem (TV seriál)
Children, Be Afraid (S01E09)
Lies (S01E05)
Survivors (S01E04)
další epizody (4)
Temný případ (TV seriál)
Vidění (S01E02)
Rectify (TV seriál)
Act as If (S02E05)
American Horror Story (TV seriál)
Monstra mezi námi (S04E01)
Do horoucích pekel (S03E12)
2013 Bonnie and Clyde: Dead and Alive (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky