foto

Larisa Rusnak

  • nar. 28.1.1962 (57 let)
    Kotovsk, Oděská oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Leden-březen
Střemhlav
2015 Captum (lat. Polon)
Dva pljus dva
2012 Lekcii dlja domochozjajek (TV film)
2011 Oduvančik (TV film)
2008 Maša i more (TV film)
Vrag nomer odin
2007 God Zolotoj rybki

TV seriály

2018 Prysluha (TV seriál)
Suvenir z Odesy (TV seriál)
Za try dni do kochanňa (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
2014 Labirinty suďby (TV seriál)
Manekenščica (TV seriál)
Posledňaja električka (TV seriál)
2012 Jaščik Pandory (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2011 Dostaviť ljuboj cenoj (TV seriál)
2010 Akula (TV seriál)
Brat za brata (TV seriál)
2009 Pravo na pomilovanije (TV seriál)
2008 Třetí možnost není (TV seriál)
2007 Něodinokije (TV seriál)
2006 Pervoje pravilo korolevy (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
2001 Děň rožděnija Buržuja 2 (TV seriál)
2000 Děň rožděnija Buržuja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace