foto

Lasse Frank

  • nar. 15.8.1974 (43 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Tom of Finland
2015 Dcera čarodějky
2013 V hodině rysa
2005 Bare Holger

TV seriály

2010 Vláda (TV seriál)
Napočítej do devadesáti (S01E02)
Ctnost uprostřed (S01E01)
2008 Livvagterne (TV seriál)

Hudební videoklipy

2012 Antony and the Johnsons - Cut the World (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace