foto

Lasse Frank

  • nar. 15.8.1974 (43 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Tom of Finland
2015 Dcera čarodějky
2013 Hodina rysa
2005 Bare Holger

TV seriály

2010 Vláda (TV seriál)
Napočítej do devadesáti (S01E02)
Ctnost uprostřed (S01E01)
2008 Livvagterne (TV seriál)

Hudební videoklipy

2012 Antony and the Johnsons - Cut the World (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace