foto

Jurij Jakovlev-Suchanov

  • nar. 9.7.1964 (56 let)
    Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pomoščnica (TV film)
2015 Rodina
Voin
2013 Startap
2012 Match
2011 Balada o bombardérovi
Děd (TV film)
2010 Ulybnis, kogda plačut zvězdy (TV film)
2007 Poceluji padšich angelov
2006 Dikari

TV seriály

2019 Cyganka (TV seriál)
2018 Angelina (TV seriál)
Obman (TV seriál)
Stomatolog (TV seriál)
Čuže žytťa (TV seriál)
2017 Perekrjostki (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Chazjajka (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
Svoj čužoj syn (TV seriál)
Tri dorogi (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Babij bunt, ili Vojna v Novosjolkovo (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Oficerskije žjony (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Tichij Don (TV seriál)
Viddil 44 (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
Zapytajte u oseni (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Služebnaja proverka (E10)
2013 Agent (TV seriál)
Brat za brata 3 (TV seriál)
Istrebiteli (TV seriál)
Ja rjadom (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Svaty 6 (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
2012 Anna German. Tajna belogo angela (TV seriál)
Brat za brata 2 (TV seriál)
Ljubov s oružijem (TV seriál)
Obučaju igre na gitare (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Bludnyj syn (E05)
SBU. Specoperacija (TV seriál)
Sindrom drakona (TV seriál)
Zaščitnica (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Cejtnot (S02E15)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Stěčenije obstojatělstv (S02E05)
2011 Dostaviť ljuboj cenoj (TV seriál)
Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
Jalta-45 (TV seriál)
Kostoprav (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Sekretnoje oružije (S05E08)
2010 1942 (TV seriál)
Brat za brata (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
Trava pod sněgom (TV seriál)
2009 Dve storony odnoj Anny (TV seriál)
Pravila ugona (TV seriál)
Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
2007 Zakon myšelovki (TV seriál)
2006 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Slučajnyje svjazi (S03E14)
2005 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Evakuator (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky