foto

Iris Böhm

  • nar. 28.5.1967 (51 let)
    Remagen-Rolandswerth, Rheinland-Pfalz, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Die Sitte - Tod am Teich (TV film)
Liebe
2016 Continuity
2013 Kontinuita
Stubbe - Von Fall zu Fall: Gefährliches Spiel (TV film)
2011 Rottmann schlägt zurück (TV film)
2009 Ein Hausboot zum Verlieben (TV film)
2008 Neubližujte mé dceři (TV film)
Tatort - Der frühe Abschied (TV film)
Tatort - Der tote Chinese (TV film)
2007 Ein starkes Team - Blutige Ernte (TV film)
Motiv pro vraždu (TV film)
Tatort - Unter uns (TV film)
2006 Die Sitte - Club der Jungfrauen (TV film)
Die Sitte - Cuba Libre (TV film)
Die Sitte - Die Unwiderstehliche (TV film)
Die Sitte - In flagranti (TV film)
Die Sitte - Machtspiele (TV film)
Die Sitte - Schichtwechsel (TV film)
Die Sitte - Süchtig (TV film)
Die Sitte - Traumfrau (TV film)
Tatort - Unter Kontrolle (TV film)
2005 Tatort - Leerstand (TV film)
2004 Die Sitte - Das Ende vom Lied (TV film)
Die Sitte - Der Lockvogel (TV film)
Die Sitte - Der letzte Kunde (TV film)
Die Sitte - Diskretion garantiert (TV film)
Die Sitte - Liebeswahn (TV film)
Die Sitte - Sie oder Keine (TV film)
Die Sitte - Svens Geheimnis (TV film)
Die Sitte - Tödliche Rast (TV film)
Tatort - Herzversagen (TV film)
2003 Die Sitte - Blindes Verlangen (TV film)
Die Sitte - Stiller Schrei (TV film)
Rotlicht - Im Dickicht der Großstadt (TV film)
Sitte - Auf gute Nachbarschaft, Die (TV film)
Sitte - Flüstertöne, Die (TV film)
Sitte - Gier, Die (TV film)
Sitte - Hase & Igel, Die (TV film)
Sitte - Verbotene Lust, Die (TV film)
Sternzeichen
Tatort - Das Böse (TV film)
Tatort - Frauenmorde (TV film)
2002 Du bist mein Kind (TV film)
Frühlingshymne
Místo činu: Frankfurt - Oskar (TV film)
Polizeiruf 110 - Um Kopf und Kragen (TV film)
Smrt in-line (TV film)
2001 Bílé peklo
Mravnostní oddělení (TV film)
2000 Eine Hand schmiert die andere (TV film)
Místo činu: Mnichov - Jednou denně (TV film)
Vrah v tobě (TV film)
Zwei Asse und ein König (TV film)
1998 Místo činu: Kolín - Manila (TV film)
Schimanski: Sourozenci (TV film)
Verdacht, Der (TV film)
1996 Der Venusmörder (TV film)

TV seriály

2013 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Die Legende von Waldau (S03E13)
Goldesel (S03E12)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Heimlich beobachtet (S03E03)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Rychlost (S05E03)
1999 CityExpress (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace