foto

Iris Böhm

  • nar. 28.5.1967 (53 let)
    Remagen-Rolandswerth, Rheinland-Pfalz, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Die Sitte - Tod am Teich (TV film)
Liebe
2016 Continuity
2013 Kontinuita
2011 Rottmann schlägt zurück (TV film)
2009 Ein Hausboot zum Verlieben (TV film)
2008 Neubližujte mé dceři (TV film)
Tatort - Der frühe Abschied (TV film)
Tatort - Der tote Chinese (TV film)
2007 Motiv pro vraždu (TV film)
Tatort - Unter uns (TV film)
2006 Die Sitte - Club der Jungfrauen (TV film)
Die Sitte - Cuba Libre (TV film)
Die Sitte - Die Unwiderstehliche (TV film)
Die Sitte - In flagranti (TV film)
Die Sitte - Machtspiele (TV film)
Die Sitte - Schichtwechsel (TV film)
Die Sitte - Süchtig (TV film)
Die Sitte - Traumfrau (TV film)
Tatort - Unter Kontrolle (TV film)
2005 Tatort - Leerstand (TV film)
2004 Die Sitte - Das Ende vom Lied (TV film)
Die Sitte - Der Lockvogel (TV film)
Die Sitte - Der letzte Kunde (TV film)
Die Sitte - Diskretion garantiert (TV film)
Die Sitte - Liebeswahn (TV film)
Die Sitte - Sie oder Keine (TV film)
Die Sitte - Svens Geheimnis (TV film)
Die Sitte - Tödliche Rast (TV film)
Tatort - Herzversagen (TV film)
2003 Die Sitte - Blindes Verlangen (TV film)
Die Sitte - Stiller Schrei (TV film)
Rotlicht - Im Dickicht der Großstadt (TV film)
Sitte - Auf gute Nachbarschaft, Die (TV film)
Sitte - Flüstertöne, Die (TV film)
Sitte - Gier, Die (TV film)
Sitte - Hase & Igel, Die (TV film)
Sitte - Verbotene Lust, Die (TV film)
Sternzeichen
Tatort - Das Böse (TV film)
Tatort - Frauenmorde (TV film)
2002 Du bist mein Kind (TV film)
Frühlingshymne
Místo činu: Frankfurt - Oskar (TV film)
Polizeiruf 110 - Um Kopf und Kragen (TV film)
Smrt in-line (TV film)
2001 Bílé peklo
Mravnostní oddělení (TV film)
2000 Eine Hand schmiert die andere (TV film)
Místo činu: Mnichov - Jednou denně (TV film)
Vrah v tobě (TV film)
Zwei Asse und ein König (TV film)
1998 Místo činu: Kolín - Manila (TV film)
Schimanski: Sourozenci (TV film)
Verdacht, Der (TV film)
1996 Der Venusmörder (TV film)

TV seriály

2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Spur der Nachtigall (S12E16)
2013 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Die Legende von Waldau (S03E13)
Goldesel (S03E12)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Gefährliches Spiel (E46)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Stuttgart ist sexy (S02E22)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Haie und andere Hechte (S06E19)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Turbulenzen (S12E08)
Versuchung (S12E07)
Alles anders (S12E06)
další epizody (4)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Emanuela (2) (S08E04)
Emanuela (1) (S08E03)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Jauchzet, frohlocket (S11E42)
Tragende Rolle (S11E41)
Süßes Leben (S11E40)
další epizody (18)
2007 Správná dvojka (TV seriál)
Blutige Ernte (E36)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Heimlich beobachtet (S03E03)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Rychlost (S05E03)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Herzschmerzen (S03E16)
Feuer (S03E15)
1999 CityExpress (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky