foto

Anatolij Zinovenko

  • nar. 14.1.1961 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Motylki (TV film)
Větrenaja ženščina
2013 Poljarnyj rejs
Polská sibiriáda
2012 Eto moja sobaka (TV film)
Millioner (TV film)
2011 Děd (TV film)
2010 Solncekrug (TV film)
2009 Svaty 2 (TV film)
2008 Glupaja zvezda (TV film)
Karasi (TV film)
2007 God Zolotoj rybki

TV seriály

2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
Vsupereč doli (TV seriál)
2017 Kapitanša (TV seriál)
Mama dlja Snihuroňky (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
Čto dělajet tvoja žena? (TV seriál)
2016 Tri dorogi (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Verňošsja - pogovorim (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Gorčakov (TV seriál)
Grečanka (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
Tam, kdě ty (TV seriál)
Verni moju ljubov (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
Brat za brata 3 (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
Motylki (TV seriál)
Partija dlja čempionki (TV seriál)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Ljubov s oružijem (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara 8 (TV seriál)
Zaščitnica (TV seriál)
2011 Dostaviť ljuboj cenoj (TV seriál)
Děmony (TV seriál)
Jalta-45 (TV seriál)
Ostrov něnužnych ljuděj (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara 7 (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
Pochiščenije bogini (TV seriál)
Serafima prekrasnaja (TV seriál)
Černé ovce (TV seriál)
2009 Dve storony odnoj Anny (TV seriál)
Kaplja sveta (TV seriál)
Pravila ugona (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara 6 (TV seriál)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
Smerť špionam. Krym (TV seriál)
Třetí možnost není (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara 4 (TV seriál)
Čužije tajny (TV seriál)
2006 Situacija 202 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace