foto

Grigorij Bokovenko

  • nar. 21.8.1952 (68 let)
    Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sekret neprystupnoji krasuni (TV film)
2012 Mečty iz plastilina (TV film)
2010 Solncekrug (TV film)
2008 Ženščina, ně sklonnaja k avanťuram (TV film)
2007 God Zolotoj rybki
Pod znakom Děvy (TV film)
Sadovnik (TV film)
Vnězemnoj
Znak sudby (TV film)
2005 Bratstvo (TV film)
2004 Společnost hrdinů
Táta

TV seriály

2019 Spoutaná láska (TV seriál)
2018 Stomatolog (TV seriál)
Čuže žytťa (TV seriál)
2017 Linija sveta (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 23 (S03E23)
2016 Ot pečali do radosti (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
2013 Opasnaja ljubov (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Odstřelovač (S01E02)
2012 Anna German. Tajna belogo angela (TV seriál)
Jaščik Pandory (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Zaťanuvšajasja rasplata (E10)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
2011 Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
Ostrov něnužnych ljuděj (TV seriál)
2010 1942 (TV seriál)
Brat za brata (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
Včera zakončilas vojna (TV seriál)
Černé ovce (TV seriál)
2009 1941 (TV seriál)
Bludnyje děti (TV seriál)
Kaplja sveta (TV seriál)
Pravila ugona (TV seriál)
Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
Svaty 3 (TV seriál)
2008 Ljubov slepa (TV seriál)
Otrjad (TV seriál)
Rodnyje ljudi (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Smerť špionam! (TV seriál)
Ubiť změja (TV seriál)
Za vsjo těbja blagodarju 2 (TV seriál)
2005 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Pikničok (S02E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky