foto

Boris Georgijevskij

  • nar. 20.3.1968 (51 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Povodyr
2011 Bablo
Balada o bombardérovi
2010 Čužaja
2008 Ottepel
2007 Psichopatka (TV film)
2005 Bratstvo (TV film)

TV seriály

2019 Proverka na pročnosť (TV seriál)
2018 Krov jangola (TV seriál)
Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
Znaj našich (TV seriál)
2017 Druge žitťa Evi (TV seriál)
Linija sveta (TV seriál)
Nevypravni (TV seriál)
2016 Ljubimaja učitělnica (TV seriál)
Major i magija (TV seriál)
Meždu ljubovju i něnavisťu (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
Žrebij suďby (TV seriál)
2014 Do svidanija, malčiki (TV seriál)
Ograblenije po-ženski (TV seriál)
Posledňaja električka (TV seriál)
Tak daleko, tak blizko (TV seriál)
Větěr v lico (TV seriál)
2013 1943 (TV seriál)
Agent (TV seriál)
Bez prava na vybor (TV seriál)
Ja rjadom (TV seriál)
Ottěpel (TV seriál)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 Angely vojny (TV seriál)
Anna German (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
2011 Bijenije serdca (TV seriál)
Jalta-45 (TV seriál)
2010 1942 (TV seriál)
Brat za brata (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
Včera zakončilas vojna (TV seriál)
2009 1941 (TV seriál)
Svaty 3 (TV seriál)
Čudo (TV seriál)
2008 Ljubov slepa (TV seriál)
Otrjad (TV seriál)
Rodnyje ljudi (TV seriál)
Třetí možnost není (TV seriál)
Za vsjo těbja blagodarju 3 (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Likvidace (TV seriál)
Ubiť změja (TV seriál)
2006 Situacija 202 (TV seriál)
2005 Za vse těbja blagodarju (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
2001 Děň rožděnija Buržuja 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace