foto

Oleg Savkin

  • nar. 2.6.1965 (54 let)
    Baku, Ázerbájdžán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pomoščnica (TV film)
2008 Papa naprokat
1991 Čudo v kraju zabvenija

TV seriály

2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
Prysluha (TV seriál)
2017 Gorničnaja (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
2015 Radi ljubvi ja vsjo smogu (TV seriál)
Vljubljonnyje ženčšiny (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2014 Mažor (TV seriál)
Ograblenije po-ženski (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
2011 Dostaviť ljuboj cenoj (TV seriál)
Jalta-45 (TV seriál)
Vesna v děkabre (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Ochotniki za karavanami (TV seriál)
2009 Annuška (TV seriál)
2008 Otrjad (TV seriál)
2007 Smerť špionam! (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Dokumentární

2008 Katyňský masakr (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace