foto

Vladimir Zadněprovskij

  • nar. 1959
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bitva o Sevastopol
2014 Kyjivskyj tort
Větrenaja ženščina
2012 Solncevorot (TV film)
2009 Melodija dlja šarmanki
2005 Bratstvo (TV film)

TV seriály

2017 Druge žitťa Evi (TV seriál)
2016 Selo na miljon (TV seriál)
2014 Grečanka (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
Tak daleko, tak blizko (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
Brat za brata 3 (TV seriál)
Dva Ivana (TV seriál)
Opasnaja ljubov (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
2012 Vozvraščenije Muchtara 8 (TV seriál)
2010 Pochiščenije bogini (TV seriál)
2009 Osennije cvety (TV seriál)
Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara 5 (TV seriál)
Čudo (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
2006 Vozvraščenije Muchtara 3 (TV seriál)
2005 Vozvraščenije Muchtara 2 (TV seriál)
2001 Děň rožděnija Buržuja 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace