foto

Oksana Koljaděnko

  • nar. 24.11.1983 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Doktor Sčastě
2013 Žizň posle žizni (TV film)
2012 Rževskij protiv Napoleona
2010 Mama naprokat (TV film)
2008 Vrag nomer odin

TV seriály

2019 Tajna Marii (TV seriál)
2018 Pes (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
2017 Zamuž posle vsech (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 23 (S03E23)
2016 Chazjajka (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 25-j čas (TV seriál)
Oficerskije žjony (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2014 Vsjo verňotsja (TV seriál)
2013 Poceluj! (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Reanimacija čuvstv (S02E22)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Rabota nad ošibkami (E01)
Zaščitnica (TV seriál)
2009 Svaty 3 (TV seriál)
Čudo (TV seriál)
2007 Čužije tajny (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky