foto

Jurij Grebelnik

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Iskuplenije (TV film)
2011 Vykoupení
2005 Bratstvo (TV film)
1982 I nikto na svete...

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
2018 Akvareli (TV seriál)
Rodnaja krov (TV seriál)
2017 Druge žitťa Evi (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
Prosty (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
2013 Dvojnaja žizň (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Únos (S01E06)
2012 Anna German (TV seriál)
Bajki Miťaja (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
2010 Susidy (TV seriál)
2009 Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky