foto

Jurij Grebelnik

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Iskuplenije (TV film)
2011 Vykoupení
2005 Bratstvo (TV film)
1982 I nikto na svete...

TV seriály

2018 Akvareli (TV seriál)
Rodnaja krov (TV seriál)
2017 Druge žitťa Evi (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
Prosty (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
2013 Dvojnaja žizň (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Únos (S01E06)
2012 Anna German (TV seriál)
Bajki Miťaja (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara 8 (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
2009 Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace