foto

Natalja Klenina

  • nar. 3.9.1959 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Žizň na dvoich

TV seriály

2019 Veďma (TV seriál)
2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
2017 Dohory drygom (TV seriál)
Linija sveta (TV seriál)
Vsjo ješčjo budět (TV seriál)
2016 Major i magija (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Raněnoje serdce (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Vostok-Zapad (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
Zabytaja ženščina (TV seriál)
Čjornyj cvetok (TV seriál)
2014 Dvorňažka Ljalja (TV seriál)
2013 Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
Ottěpel (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
2012 Bajki Miťaja (TV seriál)
Ljubov s oružijem (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Seraja myš (E06)
Vremja ljubiť (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Žena mojego muža (S01E29)
2011 Svaty 5 (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
Trava pod sněgom (TV seriál)
Včera zakončilas vojna (TV seriál)
2009 Osennije cvety (TV seriál)
Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2007 Něodinokije (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky