foto

T.J. McGibbon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Děda, postrach rodiny
2017 Cardinals
2016 Nothing Grows Here
The Masked Saint
X-Men: Apokalypsa
2015 Vzpomeň si
2014 Santovo tajemství (TV film)

TV seriály

2020 Umbrella Academy (TV seriál) - herec, a.z.
Něco končí (S02E10)
Sedm stádií (S02E08) - a.z.
2019 Umbrella Academy (TV seriál)
Bílé housle (S01E10)
Změny (S01E09)
Velmi neobvyklé (S01E03)
další epizody (5)
2017 True a Duhové království (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
Change of Heart (S05E10)
2015 Darebák (TV seriál)
Oysters But No Pearls (S03E08)
Království (TV seriál)
Klidnější vody (S03E05)
2014 Skladiště 13 (TV seriál)
Renesanční trh (S05E03)
Tajná služba (S05E02)
2013 Lucky 7 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky