foto

Milena Tscharntke

  • nar. 3.4.1996 (24 let)
    Hamburg, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Roads Not Taken
2019 Bonnie & Bonnie
2018 Ende Neu
Pryč
Vše zapomenuto, vše odpuštěno (TV film)
Wo kein Schatten fällt (TV film)
2016 Radio Heimat - Damals war auch scheiße!
2015 Bruder vor Luder
2013 Místo činu: Hamburk - Nickův zákon (TV film)
2011 Dítě džungle
2010 Neviditelná láska (TV film)
2009 Žáby k zulíbání 3
2007 Kdo je bez viny? (TV film)

TV seriály

2020 Rabe Rudi – Ostergeschichten (TV seriál)
2019 My jsme Vlna (TV seriál)
Druck (TV seriál)
Gebrochene Herzen (S04E05)
Das erste Date (S04E04)
Der Abiball! (S04E01)
další epizody (18)
Kobra 11 (TV seriál)
Strážci z Engonie (S24E16)
2018 Druck (TV seriál)
Brüste, Fatshaming & Kakao (S02E02)
Jungs sind scheiße! (S02E01)
Partyhelden (S01E10)
další epizody (12)
SOKO Hamburg (TV seriál)
Tod in der Schleuse (S01E06)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der einzige Ausweg (S17E03)
2012 Sturmfrei (TV seriál)
Sturmfrei - für Dich. - Das Making Of (S02E13)
Finn forever? (S02E12)
Männer allein Zuhaus (S02E11)
další epizody (13)
2011 Sturmfrei (TV seriál)
Meine Familie, Meine Freunde und der ganze Rest (S01E13)
Schluss mit STURMFREI! (S01E12)
Das Schul-Talent (S01E11)
další epizody (13)
2007 Bernd das Brot (TV seriál)
2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
Krimi.de (TV seriál)
2004 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Tödliches Schweigen (E26)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky