foto

Charles Perrault

  • nar. 12.1.1628
    Paříž, Francie
  • zem. 16.5.1703 (75 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Belle Dormant - povídka
2015 Popelka - kniha
Tchaikovsky: Iolanta / Bartók: Bluebeard's Castle (divadelní záznam) - povídka
2014 Zloba - Královna černé magie - kniha
2013 Prinsessa Ruusunen - povídka
2011 Cinderella (TV film) - kniha
Kocour v botách - kniha
2010 Le Petit poucet - povídka
2009 Barbe bleue - kniha
Kocour v botách - kniha
2007 Trois contes merveilleux (TV film) - kniha
2006 Sinderella - kniha
2004 Moderní Popelka - kniha
2001 Paleček - kniha
1997 Popelka (TV film) - kniha
1995 Kot v sapogach - kniha
1993 Kocour v botách - kniha
1988 Kocour v botách - kniha
1987 Červená Karkulka - kniha
1984 Skazki starogo volshebnika (TV film) - kniha
1982 Oslí kůže - kniha
1980 A nebojíš se, princezničko? (TV film) - kniha
1974 Princ Chocholouš (TV film) - kniha
1973 La belle au bois dormant (TV film) - povídka
1970 Oslí kůže - povídka
1969 Kocour v botách - kniha
1968 Kot v sapogach - kniha
1961 Kocour v botách (TV film) - kniha
1959 Šípková Růženka - kniha
1958 Kocour v botách - kniha
1950 Popelka - kniha
Érase una vez - povídka
1947 Caperucita roja - povídka
Popelka - kniha
1942 Aventuras de Pulgarcito - povídka
1929 Petit chaperon rouge, Le - kniha
1909 Petit poucet, Le - kniha
1901 Petit chaperon rouge, Le - kniha
1899 Cendrillon - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace