foto

Stefano Simondo

  • nar. 12.1.1964 (56 let)
    Imperia, Liguria, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Amici del bar Margherita, Gli
2007 Mi fido di te

TV seriály

2008 I liceali (TV seriál)
2007 Medicina generale (TV seriál)
2006 Butta la luna (TV seriál)
2005 Caterina e le sue figlie (TV seriál)
2004 Love Bugs (TV seriál)
1999 Vivere (TV seriál)

Host

TV pořady

1993 Quelli che... il calcio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky