foto

Brian Fortune

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Model Hunger
The Secret Scripture
2015 More Than God
Spiders Trap
2014 A Nightingale Falling
2013 An Irish Exorcism
Cold
How to Be Happy
Wrath of the Crows
2010 Shackled
2009 Surovost
2008 Christian Blake
2005 Hill 16

TV seriály

2016 Hra o trůny (TV seriál)
Křivopřísežník (S06E03)
Domů (S06E02)
Rudá žena (S06E01)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
Tanec draků (S05E09)
Dar (S05E07)
další epizody (6)
Vikingové (TV seriál)
Paris (S03E07)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Drozd (S04E07)
Zbaveni okovů (S04E03)
Dva meče (S04E01)
2013 Life of Crime (TV seriál)
2012 Kuků (TV seriál)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
Zvítězíš, nebo zemřeš (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace