foto

Brian Fortune

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Professor and the Madman
2017 Red Room
2016 Model Hunger
Soulsmith
The Secret Scripture
2015 More Than God
Spiders Trap
2014 A Nightingale Falling
2013 An Irish Exorcism
Cold
How to Be Happy
Wrath of the Crows
2010 Shackled
2009 Surovost
2008 Christian Blake
2005 Hill 16

TV seriály

2016 Hra o trůny (TV seriál)
Křivopřísežník (S06E03)
Domů (S06E02)
Rudá žena (S06E01)
2015 Vikingové (TV seriál)
Paříž (S03E07)
Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
Tanec draků (S05E09)
Dar (S05E07)
další epizody (6)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Drozd (S04E07)
Zbaveni okovů (S04E03)
Dva meče (S04E01)
2013 Life of Crime (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2012 Kuků (TV seriál)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
Zvítězíš, nebo zemřeš (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky