foto

Dominic Carter

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Children Act
2005 Derailed (TV film)
2000 Skvělý časy v podsvětí
1999 Dockers (TV film)

TV seriály

2015 Hra o trůny (TV seriál)
Nejvyšší vrabčák (S05E03)
Dům černé a bílé (S05E02)
V očekávání válek (S05E01)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Strážci na Zdi (S04E09)
Drozd (S04E07)
další epizody (6)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Noční krajiny (S02E02)
Sever nezapomíná (S02E01)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Baelor (S01E09)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
Zvítězíš, nebo zemřeš (S01E07)
další epizody (4)
The Case (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2006 Drop Dead Gorgeous (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
Eyes Down (TV seriál)
2001 Mersey Beat (TV seriál)
2000 Black Books (TV seriál)
Jak napálit berňák (S01E01)
Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Get Real (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
No Bananas (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace