foto

Gary Oliver

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Murdered for Being Different (TV film)
Trpká úroda
2014 Son of God
Šrám
2007 Maxwell (TV film)
2006 The Lavender List (TV film)
2004 Devět životů

TV seriály

2019 Viktorie (TV seriál)
A Coburg Quartet (S03E06)
2017 X-company (TV seriál)
Supply and Demand (S03E06)
Frontiers (S03E05)
Otec Brown (TV seriál)
Zelená Tanganika (S05E13)
2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Dickensian (TV seriál)
Episode 12 (E12)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Dům černé a bílé (S05E02)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
2013 Atlantis (TV seriál)
Bible (TV seriál)
2010 Zatracení cizinci (TV seriál)
2008 Merlin (TV seriál)
Otrávený kalich (S01E04)
Dračí volání (S01E01)
2003 Coming Up (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2010 Poslední tažení Septimia Severa (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace