foto

Brian Degan Scott

  • nar. 6.12.1960 (58 let)
    Panama City, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Knowing Nothing Cold
2013 Torn
2012 99%
2010 Nominated
2009 Moonlight Sonata
1988 Klauni zabijáci
1986 Johnnie Mae Gibson: FBI (TV film)

TV seriály

2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)
2006 Krvavé svědectví (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 The Gatherers

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace