foto

Rupert Vansittart

  • nar. 10.2.1958 (62 let)
    Cranleigh, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 One Red Nose Day and a Wedding (TV film)
2017 Král Charles III. (TV film)
The Children Act
2013 V zemi Jane Austenové
2011 Holy Flying Circus (TV film)
Johnny English se vrací
Železná lady
2009 Margaret (TV film)
2008 Caught in a Trap (TV film)
Čistá práce
2006 Puč (TV film)
2005 Wallis a Eduard (TV film)
2004 Jen jedna šance
Roman Road (TV film)
2002 The Falklands Play (TV film)
2001 Sword of Honour (TV film)
2000 Dívka jako ty (TV film)
Klub sráčů
1999 Eviction
The Nearly Complete and Utter History of Everything (TV film)
1998 Francouzova zátoka (TV film)
Monk Dawson
1997 Diana & Me
Painted Lady (TV film)
Perfect Blue, The
Supply & Demand (TV film)
1995 Ostrov hrdlořezů
Statečné srdce
1994 Headhunters (TV film)
Čtyři svatby a jeden pohřeb
1993 Soumrak dne
1989 The Saint: The Brazilian Connection (TV film)
1988 Buster
1987 Eat the Rich
1986 Půlměsíční ulice
1985 Víc než dost

TV seriály

2019 Four Weddings and a Funeral (TV seriál)
We Broke (E03)
Gentleman Jack (TV seriál)
Why've you brought that? (S01E07)
Do ladies do that? (S01E06)
Most Women Are Dull and Stupid (S01E04)
Koruna (TV seriál)
Převrat (S03E05)
Hra o trůny (TV seriál)
Železný trůn (S08E06)
Poslední ze Starků (S08E04)
Rytíř Sedmi království (S08E02)
další epizody (4)
2017 Cizinka (TV seriál)
Na ty, co jsme ztratili (S03E04)
Hra o trůny (TV seriál)
Drak a Vlk (S07E07)
Východní hlídka (S07E05)
Spravedlnost pro královnu (S07E03)
další epizody (4)
Doktor Martin (TV seriál)
Všechny moje strasti (S08E08)
2016 Tutanchamon (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Otec Brown (TV seriál)
Nezvěstný (S04E07)
Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Kniha cizince (S06E04)
2015 Chewing Gum (TV seriál)
Possession (S01E03)
Versailles (TV seriál)
Etiketa (S01E09)
Diplomacie (S01E08)
Foylova válka (TV seriál)
Elise (S09E03)
Trespass (S09E02)
High Castle (S09E01)
2014 Smrt v ráji (TV seriál)
Rue Morgue (S03E08)
2013 Foylova válka (TV seriál)
Sunflower (S08E03)
The Cage (S08E02)
2012 Midnight Beast, The (TV seriál)
Mizerná výchova (TV seriál)
Football Match (S01E05)
2011 The Royal Bodyguard (TV seriál)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
Jak nežít svůj život (TV seriál)
Donův snobský víkend (S03E03)
2009 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Osudná třináctá jamka (S12E01)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Rockerova pomsta (S10E04)
2005 Pán času (TV seriál)
Třetí světová válka (S01E05)
Vetřelci v Londýně (S01E04)
Sensitive Skin (TV seriál)
Twisted Tales (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
2003 My Dad's the Prime Minister (TV seriál)
2002 Celeb (TV seriál)
Hrozba (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Obchod se smrtí (S05E01)
2001 The Way We Live Now (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Všechny cesty vedou k Ramónovi (S02E01)
2000 Black Books (TV seriál)
Jak napálit berňák (S01E01)
Brand Spanking New Show (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Smrt nechodí po horách (S01E06)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
1998 Berkeley Square (TV seriál)
Profesionálové z CI5 (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
Episode 6 (E06)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
Noemova archa (TV seriál)
1996 Wilderness (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
Pýcha a předsudek (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Tenká modrá linie (TV seriál)
Požár a teror (S01E02)
Mr. Bean (TV seriál)
Dobrou noc, pane Beane (E13)
1994 Mr. Bean (TV seriál)
Udělej si sám, pane Beane (E09)
1993 Chef! (TV seriál)
Frank Stubbs Promotes (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Love Hurts (TV seriál)
1990 The Piglet Files (TV seriál)
1989 A Fine Romance (TV seriál)
Birds of a Feather (TV seriál)
1987 Wish Me Luck (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2007 Válečníci (TV seriál)
2006 Norimberk: Nacisté před tribunálem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky