foto

Sina Reiß

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lassie se vrací
Tonio & Julia - Dem Himmel so nah (TV film)
Tonio & Julia - Der perfekte Mann (TV film)
Tonio & Julia - Nesthocker (TV film)
2019 Případ Collini
Tonio & Julia – Ein neues Leben (TV film)
Tonio & Julia – Schuldgefühle (TV film)
Tonio & Julia – Wenn einer geht (TV film)
2018 Tony a Julie 1 (TV film)
Tony a Julie 2 (TV film)
2016 Inga Lindström: Čas na lásku (TV film)

TV seriály

2019 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Rollenmuster (S04E40)
2018 Servus Baby (TV seriál)
Manisch (S01E02)
Hölle (S01E01)
2017 Vraždy u jezera (TV seriál)
Dokud je smrt nerozdělí (E04)
2016 Rozmarné jaro (TV seriál)
Osudový omyl (E10)
2012 Hubert a Staller (TV seriál)
Reif für die Anstalt (S02E07)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hitlerův národ (TV film)
Zajatci SS (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky