foto

Martina Maurer

  • nar. 1959

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Plötzlich Deutsch (TV film)

TV seriály

2017 Kriminalista (TV seriál)
Dívka ve stínu (S12E05)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2004 V podezření: Touha po penězích (TV film)
2003 Unter Verdacht - Eine Landpartie (TV film)
2002 Unter Verdacht - Verdecktes Spiel (TV film)
1992 Warme Geld, Das
1990 Docteur M.
Neuner

TV seriály

2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky