foto

Doubravka Svobodová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Andělé všedního dne
2011 Perfect Days
2003 Nuda v Brně
1997 Báječná léta pod psa
1992 Don Gio

Dokumentární

2016 Divadlo v Řeznické (TV film)
2005 Tři strážníci (TV film)

TV pořady

2000 Krásný ztráty (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace