foto

Iida-Maria Heinonen

  • nar. 29.5.1987 (33 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Víkend na chatě
2019 Let Her Speak
Maalitaulu
2018 Drsný život Juice Leskinena
2017 Strop
Vihainen marsu
2012 Kulman pojat

TV seriály

2020 Syke (TV seriál)
Suuronnettomuus 4/4 (S07E08)
Suuronnettomuus 3/4 (S07E07)
Suuronnettomuus 2/4 (S07E06)
další epizody (8)
2019 Aktivistit (TV seriál)
Veljeni (E01)
Hillo (TV seriál)
Nyt alkaa olla vähän rajoilla (E08)
Modernit miehet (TV seriál)
Saunavuoro (S01E10)
Roba (TV seriál)
Lapsen etu (S04E05)
2018 Karppi (TV seriál)
Juhlat (S01E02)
Sipoon Herttua (TV seriál)
Meidän perhe ei horju (S01E10)
Se kävelee tästäkin (S01E07)
Istutaan sitten kylmässä (S01E06)
další epizody (7)
Sunnuntailounas (TV seriál)
Idiootit (S01E08)
2017 Presidentti (TV seriál)
Itsenäisyyspäivä (E12)
Kansakunnan etu (E11)
Helsinki Summit (E10)
další epizody (12)
Downshiftaajat (TV seriál)
Kutsumattomia vieraita (S02E10)
Järkiliitto (S02E09)
Elämänremontti (S02E07)
další epizody (6)
2016 Syke (TV seriál)
Vaarallinen potilas (S03E03)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Uusi alku (S01E10)
Remontti (S01E05)
Kulttuurikysymys (S01E04)
další epizody (5)
Syke (TV seriál)
Pieni potilas (S02E08)
Roba (TV seriál)
Pelottomat (S02E06)
2014 Kimmo (TV seriál)
Kimppahali (S02E01)
2012 Kimmo (TV seriál)
Eka kerta (S01E08)

Host

TV pořady

2015 Luojan kiitos! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky