foto

Kaarin Fairfax

  • nar. 30.9.1959 (61 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Paper Champions
2019 The Diver
2017 Pillars
West of Sunshine
What If It Works?
2015 StalkHer
V mužském objetí
2001 One Night the Moon
1988 Belinda
Mladý Einstein
1987 Around the World in Eighty Ways
1983 Descant for Gossips, A (TV film)
1982 Starstruck

TV seriály

2018 Piknik na Hanging Rock (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2009 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2008 Bed of Roses (TV seriál)
2003 Kath & Kim (TV seriál)
The Hideous Truth (S02E08)
1990 Col'n Carpenter (TV seriál)
1987 Harp in the South, The (TV seriál)
Poor Man's Orange (TV seriál)
1981 I Can Jump Puddles (TV seriál)
1980 The Last Outlaw (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 StalkHer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky