foto

Zdeněk Godla

  • nar. 25.5.1975 (45 let)
    Chomutov, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Il Boemo
2020 Případ mrtvého nebožtíka
Štěstí je krásná věc
2017 Přátelské setkání nad sportem (studentský film)
Skokan
2016 Nikdy nejsme sami
2014 Cesta ven

TV seriály

2019 MOST! (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
Rapl (TV seriál)
Dobro došli! (S02E13)
Ahoy Sázavo (S02E10)
Trefa do Tlustého (S02E08)
další epizody (4)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Jenom kamarádi (S15E14)
Přijela pouť (S15E03)
Třešnička na dortu (S15E02)
další epizody (4)
2018 Štafl (TV seriál)
Pěkně postaru (E09)
Gondoláni (E02)

Hudební videoklipy

2019 Marek Ztracený - Dvě láhve vína (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2020 27. Český lev (TV pořad)
2019 Pomozte dětem 2019 - Duety pro Kuře (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)

Fanoušci tvůrce