foto

Alain Frérot

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Šedé duše
2001 Les duettistes: Le môme (TV film)
2000 Caracole, La (TV film)
Toute la ville en parle (TV film)
1999 Quasimodo d'El Paris
Tentation de l'innocence, La
1997 Comédien, Le
1995 Francouzský polibek
Le Nouveau monde
Sabine j'imagine (TV film)
1994 Elles n'oublient jamais
1993 L'Instinct de l'ange
Le Fils du requin
1992 IP5: L'île aux pachydermes
L.627
1991 Coup suprême, Le
Dvojí život Veroniky
Reine blanche, La
1990 Julie de Carneilhan (TV film)
1989 Francouzská revoluce (TV film)
Valmont
Vouivre, La
Život a nic jiného
1987 Miss Mona
Náhlý závan větru
1984 Manipulations (TV film)
Zúčtování
1983 Fou comme l'oiseau (TV film)
Seber si svých pět švestek
Un bruit qui court
1982 Co je třeba ke štěstí
Návrat Martina Guerra
Samý oheň, samý žár
1981 Homme fragile, L'
Jardinier, Le
1980 Stopa gigantů
Tarendol (TV film)
Tout dépend des filles...
Une nuit rêvée pour un poisson banal
1979 Dérobade, La
1978 L'Arrêt au milieu
1976 Nájemník
1975 Voyage avec un âne dans les Cévennes (TV film)
1971 Tambour du Bief, Le (TV film)

TV seriály

2006 Cri, Le (TV seriál)
2002 Le Champ dolent, le roman de la terre (TV seriál)
2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
1998 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
1997 Entre terre et mer (TV seriál)
Louis Page (TV seriál)
1993 Year in Provence, A (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1985 Néo Polar (TV seriál)
1982 Paris-Saint-Lazare (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace