foto

Bo-ra Geum

  • nar. 17.1.1961 (59 let)
    Tangdžin, provincie Jižní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Kidari ajeossi
Naduya kanda
1993 Milwol yeohaeng
1987 Beulru hateu
1986 Geumdalrae
1985 Jangsaui ggum
1984 Baboseureowun yeoja
1982 Jongro Blues
1981 Doshiro gan cheonyeo
Hayan miso
Nanjeongiga soaolrin jakeun kong
1980 Mulbora

TV seriály

2019 Yongwangnim bouhasa (TV seriál)
2018 Chakhanmannyeojeon (TV seriál)
2017 Hoonjang Osoonnam (TV seriál)
Jeonsaenge wensudeul (TV seriál)
2015 Eebeueuisalang (TV seriál)
Nae maeum banjjakbanjjak (TV seriál)
Peurodyusa (TV seriál)
2014 Watta! Jangbori (TV seriál)
2013 Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
Geum nawara, deookddak! (TV seriál)
Nae soneul jaba (TV seriál)
2012 Nae insaengui danbi (TV seriál)
2010 Jejungwon (TV seriál)
2009 Inyeon mandeulgi (TV seriál)
2008 Cheonsaeui yoohok (TV seriál)
2007 Ke sera, sera (TV seriál)
Nae gyeote isseo (TV seriál)
2006 Bomeui walcheu (TV seriál)
Bulryang gajok (TV seriál)
Jinjja jinjja jyongahae (TV seriál)
2005 Gyeolhonhapsida (TV seriál)
Looloo gongjoo (TV seriál)
걱정하지마 (TV seriál)
2004 Cheonsaeng yeonboon (TV seriál)
Sopungganeun yeoja (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
2002 Hakeum macha (TV seriál)
2001 Yeouwa somsatang (TV seriál)
2000 Yeoja manse (TV seriál)
1996 컬러 (TV seriál)
1995 Seo gung (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky