foto

Anna Godenius

  • nar. 24.7.1944 (76 let)
    Köping, Västmanlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Stockholm East
2009 Rozumné řešení
1994 Stockholm Marathon
1992 Hassel - Utpressarna (TV film)
Předtucha
1991 På öppen gata (TV film)
1990 Hemligheten
1987 Han som fick leva om sitt liv (TV film)
1986 Den nervöse mannen (TV film)
Femte generationen (TV film)
1985 Skuggan av Henry (TV film)
1983 Limpan
1981 Snacka går ju...
1980 Kärleken
1979 Kvinnene
1978 Män kan inte våldtas
1975 Kluk a holka
Ägget är löst!

TV seriály

2008 Kungamordet (TV seriál)
2007 Höök (TV seriál)
2002 Bella bland kryddor och kriminella (TV seriál)
Skeppsholmen (TV seriál)
Tusenbröder (TV seriál)
2000 Judith (TV seriál)
1999 En dag i taget (TV seriál)
Insider (TV seriál)
Jakten på en mördare (TV seriál)
1997 Emma åklagare (TV seriál)
OP7 (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Pensionat Pärlan (S01E05)
1996 Skilda världar (TV seriál)
1995 Anmäld försvunnen (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1991 Osynlig närvaro (TV seriál)
1981 Dubbelsvindlarna (TV seriál)
Pank (TV seriál)
1977 Čestné modré oči (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky