foto

Trevor Allan Davies

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Kick-Ass 2
2000 Vykoupení

TV seriály

2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
2013 Atlantis (TV seriál)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Dokumentární

2015 Lov na čarodějnice: Století vražd (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace