foto

Jack Creley

  • nar. 6.3.1926
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 10.3.2004 (78 let)
    Toronto, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Gotham (TV film)
1987 Policejní akademie 4: Občanská patrola
1986 Policejní akademie 3
Rozhřešení (TV film)
1983 All In Good Taste
Dočkáme se někdy rána? (TV film)
Magic Show, The (TV film)
Videodrome
1982 If You Could See What I Hear
Till Death Do Us Part (TV film)
1981 Tulips
1977 Rituals
Welcome to Blood City
1974 Alien Thunder
Star Is Lost!, A
1971 Reincarnate, The
1970 Man Who Wanted to Live Forever, The (TV film)
1969 Change of Mind
1964 Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu
1961 The Canadians
1957 Fires of Envy

TV seriály

1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
Dcera senátora Spearfielda (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1975 King of Kensington (TV seriál)
1973 Collaborators, The (TV seriál)
1969 Strange Paradise (TV seriál)
1966 Wojeck (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
1964 NET Playhouse (TV seriál)
1963 Forest Rangers, The (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
The Unforeseen (TV seriál)
1959 R.C.M.P. (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1955 First Performance (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
Scope (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace