foto

Aeriél Miranda

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Shock
2015 Straight Outta Compton
2013 Love Triangle

TV seriály

2014 Jennifer Falls (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Thrown from the Ride (S05E04)
EscApe from New York (S05E01)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
2012 Pretty Dirty Secrets (TV seriál)
2011 Nine Lives of Chloe King, The (TV seriál)
2010 BlackBoxTV (TV seriál)

TV pořady

2001 Faktor strachu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace