foto

Gregory Konow

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Lily & Kat
2014 Suck it Up Buttercup
2012 3 Days of Normal
2009 Jak jsem se ztratil
2008 Last Call
2004 In the Dark

TV seriály

2019 Ray Donovan (TV seriál)
The Dead (S06E12)
2018 Ray Donovan (TV seriál)
Dream On (S06E09)
2017 Gypsy (TV seriál)
The Commune (E05)
Gotham (TV seriál)
A Day in the Narrows (S04E07)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Who Needs a Guy (S04E07)
2015 Mr. Robot (TV seriál)
eps1.2_d3bug.mkv (S01E03)
Gotham (TV seriál)
Rise of the Villains: Strike Force (S02E04)
The Last Laugh (S02E03)
Stoupenci zla (TV seriál)
Navěky (S03E10)
Lovci zločinců (TV seriál)
Karma (S04E17)
2014 Lovci zločinců (TV seriál)
Panoptikum (S04E01)
2013 Nultá hodina (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Frederick Barnes (No. 47) (S01E07)
Gina Zanetakos (No. 152) (S01E06)
The Freelancer (No. 145) (S01E02)
Lovci zločinců (TV seriál)
Priorita (S02E16)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Americká tragédie (S15E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace