foto

Franz Viehmann

  • nar. 1.1.1939 (80 let)
    Děčín, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Hindernisse des Herzens (TV film)
2007 Der Falsche Tod (TV film)
Die großen und die kleinen Wünsche - David gegen Goliath (TV film)
2005 Brautpaar auf Probe (TV film)
2004 Láska bez zpátečního lístku (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein Bild von einem Mörder (TV film)
2003 Befreite Zone
Děti mé snoubenky (TV film)
Polizeiruf 110 - Kopf in der Schlinge (TV film)
Tatort - Bienzle und der Tod im Teig (TV film)
2002 Abendstimmung (studentský film)
Spuk am Tor der Zeit
2001 Modrý pták (TV film)
Paulas Schuld (TV film)
1999 Die Mörderin (TV film)
Helden wie wir
1998 Wie stark muß eine Liebe sein (TV film)
1997 Agentenfieber (TV film)
Berlin Niagara
Heiß und kalt (TV film)
1996 Straßen von Berlin - Wiener Glut, Die (TV film)
1995 Das Versprechen
Spreebogen (TV film)
Tatort - Herz-As (TV film)
1994 Letzte Entscheidung, Die (TV film)
1993 Stunde der Füchse (TV film)
1992 Besucher, Der
Brocken, Der
1991 Polizeiruf 110 - Todesfall im Park (TV film)
Schlaflose Tage (TV film)
Tandem (TV film)
1990 Drei Wohnungen
Rückkehr aus der Wüste, Die
Staatsanwalt hat das Wort - Küsse und Schläge, Der (TV film)
1989 Der Staatsanwalt hat das Wort - Wegen Todesfall geschlossen (TV film)
Konstantin und Alexander (TV film)
1988 Mensch, mein Papa...!
Mit Leib und Seele
Rapunzel oder Der Zauber der Tränen (TV film)
1987 Emma (TV film)
Gold für den König (TV film)
Polizeiruf 110 - Abschiedslied für Linda (TV film)
Vernehmung der Zeugen
1986 Polizeiruf 110 - Mit List und Tücke (TV film)
Zwischen Abschied und Wiedersehen (TV film)
1985 Händel aus Halle (TV film)
Sachsens Glanz und Preußens Gloria: Brühl (TV film)
1984 Polizeiruf 110 - Freunde (TV film)
Sonderbare Liebe, Eine
1983 Berühmte Ärzte der Charité: Die dunklen Jahre (TV film)
Der Mann aus der Siedlung (TV film)
Langer Abschied (TV film)
1982 Generalprobe (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Ich bin Joop van der Dalen, Der (TV film)
1981 Polizeiruf 110 - Trüffeljagd (TV film)
1980 Die Spur des Vermißten (TV film)
Die Zauberuhr oder Tommi nimmt sich Zeit (TV film)
Jadup und Boel
1979 Das unsichtbare Visier - Insel des Todes 1 (TV film)
Der Teufel hat ein Loch im Schuh oder Lessing in Leipzig (TV film)
Ende vom Lied (TV film)
Herr Puntila och hans dräng Matti
Herr Puntila und sein Knecht Matti (divadelní záznam)
Minna von Barnheim oder Das Soldatenglück (TV film)
Rache des Kapitäns Mitchell, Die (TV film)
Risiko (TV film)
Typ mit Stacheln (TV film)
1978 Das Leben des Galileo Galilei (divadelní záznam)
Eule (TV film)
Hilfe, ich bin ein Kind (TV film)
Ursula (TV film)
Zwerg Nase (TV film)
1977 Dantons Tod (TV film)
Tod und Auferstehung des Wilhelm Hausmann (TV film)
Verfolgung (TV film)
1976 Was kostet Martin die Welt? (TV film)
1975 Steckbrief eines Unerwünschten (TV film)
Till Enšpígl
1974 Der aufhaltsame Aufstieg des Arturo Ui (divadelní záznam)
1973 Den Wolken ein Stück näher (TV film)
Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
Fernsehpitaval - Als entlastet eingestuft - Der Fall des Staatsanwalts Meerstrom (TV film)
Meine Schwester Tilli (TV film)
1972 Leichensache Zernik
Maska (TV film)
Prof. Dr. med. Maria Fabian (TV film)
1971 Nabídka ze Schenectady (TV film)
Optimistische Tragödie (divadelní záznam)
1970 Ein Strauß roter Rosen (TV film)
1969 Adelsnest (TV film)
Fritz Schmenkel (TV film)
Jelena (TV film)
1968 Die Gesichte der Simone Machard (TV film)
Urlaub (TV film)
1967 Die Räuber (divadelní záznam)
1966 Der arme Konrad (TV film)
1965 Die andere Front (TV film)

TV seriály

2008 Kriminalista (TV seriál)
Ledová smrt (S03E02)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
1998 Anja & Anton (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
Vier Spezialisten, Die (TV seriál)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Loupeživý rytíř (S02E12)
1995 A.S. (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Elbflorenz (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Imken, Anna und Maria oder Besuch aus der Zone (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Motzki (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Agentur Herz (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Neumanns Geschichten (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Nemilosrdná fronta (TV seriál)
1981 Verflucht und geliebt (TV seriál)
1980 Das Mädchen Störtebeker (TV seriál)
1978 Gefährliche Fahndung (TV seriál)
1977 Vyplouváme (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)
Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Der schwarze Reiter (TV seriál)
Geheimcode B 13 (TV seriál)
Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
Neuland unterm Pflug (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace